Děkuju za vaše zastavení a prohlédnutí mých výtvorů. Kdyby se vám z toho něco líbilo, měli jste zájem, ozvěte se na mail (kalousova.dana@seznam.cz).

úterý 26. července 2016

Medvědi, žirafa, drak

Mé "Ententýky" by nebylo úplné, kdyby nedošlo na háčkované zvířátka! To je má práce u televize, v lehátku na zahradě... Jsou vysocí 27 cm. 
Všichni jsou připraveni odejít do nových domovů...









Děkuju za podívání a případné komentáře, vždy mě moc potěší!! ♥

sobota 23. července 2016

A teď zase kabelky...


U mně je to tak nějak "... ententyky dva špalíky... - jednou panenky, pak se těším už honem na nějaký patchwork, při něm si říkám, že bych si zase mohla "dát" nějakou kabelku nebo taštičku... a tak to jde dokola. Mám to ráda všechno! Do toho na zahradě nrebo večer u televize háčkování...

A tak tedy tentokrát dvě kabelky:
První je větší kabela (Rozměry: výška 31 cm, vnittřní výška k zipu 28 cm, šířka  od švu ke švu 36 cm, dno 15,5 x 28 cm.) z černé koženky a bavlněné zahraniční látky. Je k prodeji na Fleru zde.

 

 






Druhá kabelka je moje taková malá třeba cestovní... Je celá z koženky, má všívané dno a boky, klopa je z látky Tima Holtze.









Děkuju za podívání a případné komentáře, vždy mě moc potěší!! ♥


 

neděle 17. července 2016


Zaječice

Dvě zaječice, jsou 48 cm velké. Mají šatičky s růžičkami na pískovém podkladu, dlouhé uši, které jim sluší... Dost dlouho mi trvalo, než jsem si upravila, vylepšila střih tak, aby se mi líbil. Myslím, že mají hezký tvar čumáčku, tak snad se budou líbit nejen mně - půjdou na jarmark, kterého se mám zúčastnit.









Děkuju za podívání a případné komentáře, vždy mě moc potěší!! ♥

středa 13. července 2016

Panenka Rozárka a Hedvička


Mé nové panenky, ušité a vyplněné dutým rounem. Na nohou koupené botičky. Mají ušité šatičky se živůtkem a nařasenou sukénkou, jedna bundičku, druhá vestičku oboje podšité. Tmavovláska má umělé vlásky, světlovláska z nopkové příze.
Obě vyrostly do výšky 42 cm a samy stojí.

Obě jsou volné k prodeji  http://www.fler.cz/shop/danak












Děkuju za podívání a případné komentáře, vždy mě moc potěší!! ♥

čtvrtek 7. července 2016

Deka k ročním narozeninám našeho vnoučka

Strašně rychle to letí a náš vnouček v červnu oslavil už 1 rok, tak jsem mu  chtěla ušít jeho první deku od babičky. Ačkoliv jsem na ni měla celý rok, tak jsem ji šila na poslední chvíli... Nakonec jsem použila látky do modra, z kterých měl ušité zavinovačky a ještě zbyly, přikoupila jsem k nim takové hezké dětské obrázky zvířátek. Udělala jsem docela jednoduchou deku, ale myslím, že k malému dítěti se snad právě hodí.
Vnouček si narozeniny užil, ikdyž mu nic určitě neříkala podstata chvíle... No a když mu rodiče rozbalili deku a dali před něj, tak on, jak seděl na zemi, tak položil hlavičku na deku a to byl pro mě nejhezčí moment!








 
Děkuju za podívání a případné komentáře, vždy mě moc potěší!! ♥