Děkuju za vaše zastavení a prohlédnutí mých výtvorů. Kdyby se vám z toho něco líbilo, měli jste zájem, ozvěte se na mail (kalousova.dana@seznam.cz).

pondělí 17. prosince 2012

Dečka
Konečně jsem ušila vánoční dečku pro rodiče, slibovala jsem už loni, tak jsem moc ráda, že mám splněno a i se jim moc líbila. Použila jsem opět letos oblíbenou červenobílou látku falešný pachwork, přidala 2 bordury a vínový lem. Všechny čtverce jsem proquiltovala a zelenou borduru jsem hustěji proquiltovala podélnými čarami.





Děkuji za případné komentáře.

6 komentářů:

  1. krásna štóla ... veľmi sa mi páčia tie miniaplikácie v rohoch, veľmi milé a originálne ♥

    OdpovědětVymazat
  2. Dano, nádherná dečka, opravdu, moc se mi líbí. Máš ji krásně prošitou, ta bude ten vánoční stůl skutečně zdobit ;o)

    OdpovědětVymazat
  3. Danuško ta je krásná a nápaditá. Líbí se mi to husté prošití bordury. Já to pořád říkám, že dokonalost je v jednoduchosti. Kéž bych tolik krásy zvládla ušít já. Jana

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Dano,
    na tebe si pamatuju, od tebe jsem si koupila své první zahraniční látky. Děkuju ti za krásné komentáře, u tebe jsem poprvé. Prohlídnu si to tady, ale až se vyspinkám. Ptala jsi se na čem prošívám, je to Brother PQ 1500. Koupila jsem ho u Lenky a nemůžu si ho vynachválit, nechá si hodně líbit a ani štelovat napětí moc nepotřebuje. Děkuju moc za pochvalu, takové to podrbání za ouškem vždy udělá dobře.

    OdpovědětVymazat
  5. Krásna dečka , pekne vypracovaná . Si veľmi šikovná , pekného a veselého Silvestra , šťastný Nový rok :-) .

    OdpovědětVymazat