Děkuju za vaše zastavení a prohlédnutí mých výtvorů. Kdyby se vám z toho něco líbilo, měli jste zájem, ozvěte se na mail (kalousova.dana@seznam.cz).

pondělí 23. února 2015


Stále něco tvořím... 

Jen to někdy není hned vidět, s něčím se mořím déle, něco je rychleji... Tak to bývá u panenek, když ji vychytám, tak pak už jde vznik nové rychleji, ale stejně mám pocit, že by to mohlo jít trochu rychleji.


Panenka s umělými vlasy.  

Autorská panenka je ušitá z bavlny, vyplněná dutým vláknem. Panenka má oblečení, umělé vlasy, přes ruku kabelku a v druhé drží kožené vodítko s plyšovým pejskem. Na nohou má poohodlné botičky pro volný čas, čemuž odpovídá i oblečení.
Hlavička je složitějšího střihu - přirozený tvar s nosánkem.
Obličej je lehce domalován textilní barvou.
Výška panenky je 29 cm,  sama stojí, může i sedět, ale nemá ohýbací nohy.
Panenka není určena na hraní malým dětem, je předurčena k dekoraci, jako němá důvěrnice nebo k "jemnému" mazlení, těšení se z kontaktu... 

Panenka je na prodej   z d e








Hadrářka  -))

Tuto panenku jsem měla rozdělanou dlouho, ale potřebovala jsem čas,  klid, abych ji nějak hezky oblékla. Mám z ní radost.  Jen jsem si nějak netroufla na větší oči, tak třeba někdy příště... Vysoká je 46 cm.








7 komentářů:

  1. Ahoj Danuško. Zdravím po dlouhé době a zírám, co máš krásných věcí. No Hadrářka je fakt špičková. Zdraví Jana

    OdpovědětVymazat
  2. Obě jsou překráááásné :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Paaaani Danko prekrásne kočky, perfiš pracička.

    OdpovědětVymazat
  4. Dani, moc děkuji za milý komentář...Už jsem zase o kousek dál a všechno je vpořádku..Už jsem měla problémy s prvním synem, navíc jsem z oboru, tak mám o to větší strach,ale věřím!!!:-)
    Tvé panenky jsou naprosto famózní...Jsi skvělá!!!!Díky K.

    OdpovědětVymazat