Děkuju za vaše zastavení a prohlédnutí mých výtvorů. Kdyby se vám z toho něco líbilo, měli jste zájem, ozvěte se na mail (kalousova.dana@seznam.cz).

středa 10. října 2012

Moje panenky, andělky...

Moc ráda šiji patchwork, do kterého jsem se zamilovala,  ráda šiji kabelky, ale také andělky. Ani nevím, co raději. Když šiji deku, těšíím se, že ušiji andělku, když šiji dečku, těším se na kabelku a obráceně... Chtěla bych toho tolik stihnout, ale nejde to rychleji...

A tak  teď ty andělky, se kterými se tentokrát pochlubím. Některé jsou dle mého vlastního střihu, některé jsou podle koupeného střihu od Romany - rokaho.

















7 komentářů:

  1. Andělky moc nemusím, ale zrovna tyhle bych si dovedla představit, že bych se do nich pustila. Můj anděl má v poslední době asi dovolenou, že bych si nějakého spíchla? Krásné je máš. Jana

    OdpovědětVymazat
  2. Dani, moc děkuji za milou návštěvu u mne :-)
    Trochu jsem se u tebe rozhlédla a máš to tady moc krásné!!! A ta deka níže... nádherná!!! No a panenky... paráda... dostal se mi do ruky časopis, kde je střih právě od Romany a když vidím ty panenky od tebe... musím se také pustit do šití :-)
    Krásné dny! Jolana

    OdpovědětVymazat
  3. no pááni, to bych nedala ani náhodou.... jsou překrásné!
    Ajka

    OdpovědětVymazat
  4. Jedna hezčí než druhá. Jsi šikulka. Marie

    OdpovědětVymazat
  5. Danuš, ty panenky jsou nádherné!! O moc hezčí než od Tildy :-) A deka i kabelky z dřívějších příspěvků... to je také velký luxus!

    OdpovědětVymazat
  6. No jéje, to je ale obrovská kupa nádhery!!! Panenky jsou líbezné, každá úžasný originál!!! Moc šikovná holky jsi!!! Pá, L.

    OdpovědětVymazat