Děkuju za vaše zastavení a prohlédnutí mých výtvorů. Kdyby se vám z toho něco líbilo, měli jste zájem, ozvěte se na mail (kalousova.dana@seznam.cz).

sobota 1. prosince 2012

Protože letošní podzim stále bojuji s nějakými nemocemi, tak jsem toho ušila tak málo, prostě se mi nedaří plnit plány... Ale nedá se nic nedělat.
Alespoň jsem dokončila vánoční dečku/běhoun a prostírání. Jsou u mně v obchůdku. Prostředek je tvořen látkou z kostek s vánočními motivy, každý čtvereček jsem po obvodu proquiltovala, vínové čtverečky jsou ještě kousek od okraje proqultovány ručně. Kolem červené látky je všita  bordura (ozdobně se šikmými rohy) - zelená látka s malinkými zlatými hvězdičkami, bordura také proquiltována, úzký lem ve vínové barvě.
Rozměry:  prostírání 30 x 34,5 cm
                   dečka 35 x 66 cm










4 komentáře:

  1. Teda, to je tak krásné. Docela mě to nakoplo-myslela jsem si, že už asi nic vánočního šít nebudu, ale asi zavřu PC a jdu ke stroji...:=)

    OdpovědětVymazat
  2. Dano, to je nááádhera!!!! Že bych se do vánoc ještě o něco pokusila?? :o) Mám tu vánoční látky ještě od loňska, ani jsem na ně nesáhla. Máš to opravdu krásné!! ;o)

    OdpovědětVymazat
  3. Máš to kráááásné. A jak krásně vypracované. Uf budu se muset polepšit. J.

    OdpovědětVymazat
  4. No to nemá chybu , sú krásne asi sa vrátim k mašine ale neviem či to zvládnem tak ako Ty .

    OdpovědětVymazat