Děkuju za vaše zastavení a prohlédnutí mých výtvorů. Kdyby se vám z toho něco líbilo, měli jste zájem, ozvěte se na mail (kalousova.dana@seznam.cz).

čtvrtek 3. ledna 2013

Vánoční dárek

  Mnoho jsem toho letos před Vánocemi neušila, pořád mě něco zlobilo (zdraví). Na podzim se mi povedlo "ukořistit" u Jany panel s krásnými obrázky - jsou to jako pohlednice (vše na jedné straně), se známkou, textem... Moc se mi líby obrázky ptáčků, kytiček a hned mě napadlo, že z nich ušiji mé milované sestře prostírání ke kafíčku. 




 Obrázky jsou menší, zhruba A5, jsou krásné sami o sobě, tak jsem je nechtěla ani kombinovat s jinou látkou, proto jsem ani nešila lem, ale prostírání jsem podložila sakonem, bavlnou a "protočila". 

Pak jsem prošila natřikrát okraj, aby to trochu nahradilo lem a vytvořilo obrázku jemný rámeček. Pak jsem vždy prošila většinou 7 mm kolem obrázku, někde 2x těsně vedle sebe, takže ptáček, motýlek jsou trochu výraznější, jakoby vystupují z obrázku...

Tady jsou všechny...









Děkuji moc za podívání...

7 komentářů:

  1. fiiihaaaa ... fakt prenádherné obrázky, to bol teda úlovok !, také som ešte ani nevidela a pekne si ich aj použila, sestra má v Tebe poklad !!!

    OdpovědětVymazat
  2. Jé, takový krásný panel.... bych se do něj bála střihnout:-))

    OdpovědětVymazat
  3. Jsou nádherné a ty jsi to podrhla, fantazie. J.

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to je nádhera!!! Krásná prostírání!!! Miluji tyto obrázky, nějak mi unikly ;-)

    OdpovědětVymazat
  5. Hmmmm, Dani, to je krása! Moc se Ti to povedlo! Krásný den, L.

    OdpovědětVymazat
  6. sú nádherné...prijala by som :-)

    OdpovědětVymazat