Děkuju za vaše zastavení a prohlédnutí mých výtvorů. Kdyby se vám z toho něco líbilo, měli jste zájem, ozvěte se na mail (kalousova.dana@seznam.cz).

pondělí 6. ledna 2014

Mé sváteční hraní

Také si rádi hrajete? Mým hraním po svátcích bylo šití dečky. Dlouho jsem se na ni a tento způsob PW šití těšila, tak jsem si to ještě v příjemném vánočním čase užívala. A včera jsem ji dala na stolek místo vánoční dečky. Vzor by se lépe hodil do tvaru štoly, ale mám raději dečky obdélníkové, tak jsem ji zkusila ušít takto. Šití se mi líbilo a bavilo tak moc, že jsem se dala do druhé podobné a dám ji do svého obchůdku.













A ještě jedním se musím pochlubit - pod stromečkem jsem měla dárek obzvlášť milý - 6-ti dílné krásné prostírání, z pěkných látek, hezky strojově vyšité a hlavně moc pěkně, dokonale ušité! Je od dcery, udělala mi velkou radost, mám radost, že je tak šikovná!

7. 1.  Teprve dnes jsem zjistila, že se mi prostírání nevložilo - asi jsem ve spěchu udělala nějaký "přehmat"... Tak tady je můj dárek ods dcery ♥♥♥♥♥




Děkuji za nakouknutí a případné komentáře.

7 komentářů:

  1. Nádhera. Taky bych to tak chtěla umět. :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásná je, však už jsem obdivovala u Bellet:-)))

    OdpovědětVymazat
  3. Je prekrásna.A to ,že je urobená inak ,ju len krášli.Aj ja som tento "vzor" už robila ale iste si teraz urobím aj takto rovno zakončenú.Pochváľ sa aj dcériným výtvorom.

    OdpovědětVymazat
  4. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  5. Je krásna, páči sa mi to spojenie látok, dobrý výber :-)

    OdpovědětVymazat
  6. A tenhle běhounek je taky moc pěkný. Taky by se mi hodil. A taky se mi líbí víc obdélníkový tvar. Krásně jsi to vymyslela.

    OdpovědětVymazat