Děkuju za vaše zastavení a prohlédnutí mých výtvorů. Kdyby se vám z toho něco líbilo, měli jste zájem, ozvěte se na mail (kalousova.dana@seznam.cz).

úterý 16. ledna 2018

Panenka

Autorská panenka, ušitá z bavlněných látek, vyplněná dutým rounem, vysoká 38cm.
Samostatně stojící (pevné boty) nebo může sedět díky nožičkám přišitých přes knoflík. Ruce jsou ohebné v lokti.
Má riflové kalhoty, na spodním okraji vyšity růžové kytičky, bundičku z vínového manžestru s kapucou a je na zip. Má hnědé bohaté vlnité umělé vlásky, upravené ozdobnými sponkami, jdou lehce česat.
Na nohou má koupené botičky.
V ruce má koženkovou kabelku a v druhé drží mnou vyrobeného zajíčka.
Obličej je ručně malovaný akvarelovými pastelkami a zafixovaný.









 
Panenka ještě nemá svou majitelku...

Děkuju za podívání a případné komentáře, vždy mě moc potěší!! ♥ 

4 komentáře:

  1. Danuško, skládám poklonu!!! Panenka je překrásná, vše máš nádherně propracované, výšivka, zip, zajíček , máš můj obdiv.
    Měj se krásně.

    OdpovědětVymazat
  2. Věruš, Jani, moc vám oběma děkuju za pochvaly!

    OdpovědětVymazat
  3. Did you realize there's a 12 word phrase you can say to your partner... that will induce deep emotions of love and impulsive appeal to you deep inside his chest?

    Because hidden in these 12 words is a "secret signal" that triggers a man's impulse to love, admire and look after you with all his heart...

    ====> 12 Words Who Fuel A Man's Love Impulse

    This impulse is so hardwired into a man's genetics that it will drive him to try better than ever before to make your relationship the best part of both of your lives.

    In fact, fueling this mighty impulse is so important to having the best ever relationship with your man that as soon as you send your man a "Secret Signal"...

    ...You'll instantly find him open his soul and heart for you in such a way he never expressed before and he'll perceive you as the only woman in the galaxy who has ever truly interested him.

    OdpovědětVymazat